Bedrijfsinformatie

 

Van installatieproducten.nl

 

De firma voor particulieren en bedrijven.
 
Op de site treft u verschillende materialen aan van cv-ketels, buizen, knelfittingen, airco's t/m allerlei sierkachels en haarden. Ons doel is om de klanten zo snel en zo goed mogelijk te helpen en hierin willen wij ons echt onderscheiden met andere soortgelijke bedrijven dus korte lijnen en een goede service.

Wij leveren alle bekende merken tegen zeer lage prijzen. Mede dankzij onze slimme logistieke planning en geen hoge vestigingskosten, personeelskosten en telefoonkosten kunnen wij de meeste producten zeer voordelig aan u leveren. Vergelijk met andere leveranciers en doe hier uw voordeel. Online bestellen via de webshop van installatieproducten.nl is zeer eenvoudig. Installatieproducten.nl is een onderdeel van DPI Nederland.

 

Als u naar iets op zoek bent wat niet in onze online shop staat kunt u altijd contact met ons opnemen, wij  werken met verschillende toeleveranciers zodat wij u altijd van dienst kunnen zijn en een scherpe aanbieding voor u kunnen maken.
 
Wij streven naar een zeer snelle levertijd, vandaag voor 16:00 uur besteld volgende dag in huis. Dit natuurlijk wel voor de gangbare artikelen.
 
Ons succes is niet alleen het resultaat van de betrouwbaarheid van onze producten maar ook van onze organisatie wij hebben een zeer goede kennis van de installatiebranche mede dankzij onze jarenlange  werkervaring in deze branche.
 
U kunt altijd op ons rekenen en onze klantenservice is altijd bereikbaar 7 dagen per week.

 

Adres

: Ambachtlaan 69

Woonplaats

: 3828 DB HOOGLAND

Telefoon

: +31 (0)33-2022039

Email

: info@installatieproducten.nl

Bank

: 0257 6500 08 t.n.v. DPI Nederland te Hoogland

Banknaam

: KNAB

IBAN

: NL02 KNAB 0257 6500 08

BIC

: KNABNL2H

BTW Nummer

: NL001956043B22

KvK nummer

: 53469100