Bedrijfsinformatie

 

Van installatieproducten.nl

 

De firma voor particulieren en bedrijven.
 
Op de site treft u verschillende materialen aan van cv-ketels, buizen, knelfittingen, airco's t/m allerlei sierkachels en haarden. Ons doel is om de klanten zo snel en zo goed mogelijk te helpen en hierin willen wij ons echt onderscheiden met andere soortgelijke bedrijven dus korte lijnen en een goede service.

Wij leveren alle bekende merken tegen zeer lage prijzen. Mede dankzij onze slimme logistieke planning en geen hoge vestigingskosten, personeelskosten en telefoonkosten kunnen wij de meeste producten zeer voordelig aan u leveren. Vergelijk met andere leveranciers en doe hier uw voordeel. Online bestellen via de webshop van installatieproducten.nl is zeer eenvoudig.

 

Wij streven naar een zeer snelle levertijd, op werkdagen besteld voor 16:00 uur dan wordt het dezelfde dag verstuurd. Dit natuurlijk wel voor de gangbare artikelen die op voorraad zijn.
 
Ons succes is niet alleen het resultaat van de betrouwbaarheid van onze producten maar ook van onze organisatie wij hebben een zeer goede kennis van de installatiebranche mede dankzij onze jarenlange  werkervaring in deze branche.
 
U kunt altijd op ons rekenen en onze klantenservice is altijd bereikbaar 7 dagen per week.

 

Installatieproducten.nl is een onderdeel van Stichting Samen Duurzaam in Beweging

 

Stichting SDiB streeft ernaar om mensen en organisaties met elkaar in verbinding te brengen om duurzaamheid te bevorderen. Daarnaast worden initiatieven genomen om projecten van de grond te krijgen die duurzaamheid dichterbij brengen.

 

Wij werken eraan dat zoveel mogelijk personen en organisaties bijdragen aan een circulaire samenleving en economie, waarbij geen nieuwe grondstoffen meer worden gebruikt, geen afval meer wordt gecreëerd.

 

Als u naar iets op zoek bent wat niet in onze online shop staat kunt u altijd contact met ons opnemen, wij  werken met verschillende toeleveranciers zodat wij u altijd van dienst kunnen zijn en een scherpe aanbieding voor u kunnen maken.
 
 

Postcode / stad

: 3812 PS AMERSFOORT

Telefoon

: +31 (0)33-2022039

Email

: info@installatieproducten.nl

Tnv

: Stichting Samen Duurzaam in Beweging te Hoogland

Banknaam

: ING

IBAN

: NL69 INGB 0008 9601 23

BIC

: INGBNL2A

BTW Nummer

: NL860881726B01

KvK nummer

: 77043014