Anna de slimme thermostaat

Gepost door E 10-01-2015 0 Opmerking(en) Nieuwe producten,

Met de grootste zorg ontworpen. Dat is Anna. Een subtiel element aan uw muur. 

 

Passend in iedere woning. Anna stuurt u aan via de tablet of smartphone, maar u kunt haar ook aanraken. Rechts voor warmer, links voor kouder. Anna laat met kleur zien dat ze doet wat u haar vraagt. Anna gebruikt ‘geo-fencing’ om te bepalen of u (en/of andere bewoners van het huis) in de buurt bent. Als u wilt, schakelt Anna zichzelf uit als u weg bent en aan als u op weg naar huis bent. Ze wacht altijd op u, ook als u wat later bent.

 

Anna is primair ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Ze kan dus goed omgaan met Nederlandse cv-ketels. En even technisch: Anna gebruikt bij voorkeur het OpenTherm- en aan/uit-protocol (max. 24V, 1A). Daarmee moduleert ze de temperatuur in uw huis. Privacy. Anna weet hoe belangrijk dat is. En Anna vindt: uw data is van u. Daarom stelt ze geen verborgen voorwaarden. U houdt de controle over uw eigen data. U hoeft niet bang te zijn dat Anna gegevens doorspeelt aan derde partijen.

 

Anna is uniek. Ze leert niet alleen van u, ze werkt ook voor u. U kiest een bespaarmodus: Vind u comfort het belangrijkst? Dan stelt u ‘Comfort’ in. Wilt u duurzaam leven, maar toch op een comfortabele manier, dan kiest u voor ‘Eco’. Als ‘Green Crusader’ bespaart u optimaal: Anna doet een ‘tikkie terug’ ten opzichte van uw huidige levensstijl.

 

ANNA is aan te sluiten op Open Therm of aan/uit regeling van de CV ketel. Anna kan niet geïnstalleerd worden in huizen met een warmtepomp of stadsverwarming. Goed werkende WifI verbinding in de woning is noodzakelijk.

 

Wat zijn haar kenmerken:

  • Anna is intelligent, u kiest een bespaarmodus en zij bespaart energie.
  • Anna is mooi, ze licht op als u haar aanraakt.
  • Anna is cool, ze weet wat voor weer het buiten is en stelt zich erop in.
  • Anna is duurzaam, de verpakking kunt u hergebruiken.

 

SPECIFICATIES

 

Merk:

Plugwise

Leverancierscode:

080884

EAN-code:

8718469271207

Product soort:

Slimme klokthermostaat

Serie:

Anna

Type:

Aan/uit en OpenTherm

 

 

 

Laat een opmerking achter