Brugman Centric paneelradiatoren

Gepost door E 19-11-2014 0 Opmerking(en) Nieuwe producten,

De introductie van de Brugman Centric radiatoren dit jaar is een groot succes.

 

PANEELRADIATOREN MET SLIMME MIDDEN AANSLUITING

Dankzij de vaste midden aansluiting kunnen de Brugman Centric en Piano Centric na de plaatsing van de leidingen worden gemonteerd. Zo kunt u op het juiste moment de juiste radiatorkeuze maken en u 100% op de installatie concentreren. De radiatoren zijn bovendien perfect geschikt voor lage temperatuursystemen en staan garant voor een snelle opwarming

Brugman Centric en Piano Centric paneelradiatoren combineren een perfect geregelde warmtevoorziening met een toekomstgerichte technologie en een stijlvolle uitstraling. Door hun mix van eenvoud, efficiëntie en esthetiek, nog versterkt door de slimme midden aansluiting, vormen de radiatoren een mooi afgewerkt geheel in elke woon- en werkruimte.

De nieuwe Brugman Centric en Piano Centric met midden aansluiting bieden bovendien het voordeel van een supersnelle montage. Een niet onbelangrijk pluspunt in tijden waarin kwaliteit, snelheid en flexibiliteit centraal staan.

 

EEN MAXIMAAL INSTALLATIECOMFORT

De Brugman Centric en Piano Centric worden montageklaar geleverd, inclusief voorgemonteerde ventielinsert voor een snelle installatie. Alle radiatoren hebben één en dezelfde montagemaat t.o.v. de muur (uitgezonderd type 11). Het complete pakket omvat ook de nodige ophangbeugels, blindstop, aftapper en ontluchter. Zo kunt u meteen aan de slag, zonder tijdverlies en mét de garantie van een uitstekend resultaat.

 

EEN MAXIMALE FLEXIBILITEIT

Zowel de Brugman Centric als ook de Piano Centric kunnen gespiegeld worden gemonteerd, dankzij de handige J-Console (uitgezonderd type 11). De thermostaatknop kan links of rechts worden bediend, naar keuze. Zo wordt monteren simpeler dan ooit. Zonder extra ingreep. Zonder enige moeite. 

Voor al uw vragen over Vasco en Brugman radiatoren kunt u bellen op 033-2022039 of E-mailen naar info@installatieproducten.nl. Wij staan graag tot uw beschikking.

 

Laat een opmerking achter