Nefit Easy: de slimste thermostaat!

Gepost door E 01-09-2013 0 Opmerking(en) Nieuwe producten,

Nefit Easy is de slimste thermostaat van Nederland. Zelflerend en op afstand te bedienen via uw smartphone. Hij ziet aan de aanwezige smartphones wie er thuis is en stelt de verwarming automatisch in op de juiste temperatuur. Dreigt er iets mis te gaan met uw cv-installatie? Easy meldt het u direct via de app. Easy bespaart extra energie dankzij geavanceerde aanwezigheidsdetectie. Easy maakt bovendien inzichtelijk wanneer er efficiënt wordt verwarmd. Ook kunt u zien hoeveel gas u verbruikt voor verwarming en warm water.

 

Een stijlvol design dat past in elk interieur en super eenvoudig te bedienen. Dat is Easy. En dat alles krijgt u zonder contract of abonnement.
Bovendien wordt Easy steeds slimmer, zonder dat u er iets voor hoeft te doen! Nieuwe functies komen beschikbaar via automatische updates.

 

Efficiënt. De ideale hulp om energie te besparen Easy verlaagt uw gasgebruik automatisch door allerlei slimme oplossingen. En u kunt ongehinderd overstappen naar een goedkopere energieleverancier.

 

Uniek stijlvol design, past altijd. Easy past niet alleen bij de meeste cv-ketels, maar ook bij elke woonstijl. Het zwartglazen display licht pas op als u in de buurt komt. De temperatuur veranderen en switchen tussen handbediening en klokprogramma doet u eenvoudig met aantippen of swipen.

 

Snel te installeren en zelflerend. Easy is eenvoudig te monteren. En heeft u een recente Nefit ModuLine thermostaat? Dan is vervanging door Easy letterlijk seconden werk. Daarna maakt de slimme Easy het u helemaal gemakkelijk. Hij leert uw dagelijkse routine kennen en stemt het warmtecomfort automatisch af op uw dagritme.

 

Op afstand te bedienen met handige app. Ook als u buiten de deur bent, heeft u controle over het comfort in huis. U kunt zien hoe warm het thuis is. En gaat u eerder of later naar huis dan anders, dan zorgt u op afstand voor de juiste temperatuur.

 

Veilig voor uw privacy. Een belangrijk voordeel van Easy is dat hij geen data opslaat op een externe server. Alle informatie wordt alleen bewaard in de Easy thermostaat zelf en op de gebruikte smart devices. De onderlinge communicatie is versleuteld.

 

Inzicht in uw verbruik. Vergeleken met andere slimme thermostaten geeft Easy het meest betrouwbare inzicht in het gasverbruik van uw cv-installatie. Door de Easy app uit te breiden met grafische weergave van uw gasgebruik, ziet u onder meer in één oogopslag of u zuiniger stookt dan het jaar ervoor.

 

Easy is binnenkort (1e kwartaal van 2014) ook middels een aparte adapter te combineren met andere merken cv-ketels.

 

Voor een uitgebreide omschrijving en informatie lees hier meer.

 

Laat een opmerking achter