Nieuw uiterlijk Itho Daalderop

Gepost door E 15-03-2018 0 Opmerking(en) Nieuwe producten,

Nieuw uiterlijk voor Itho Daalderop begint bij CVE-unit

 

"Wit is het nieuwe blauw"

 

De 'blauwe box', zoals velen de CVE-unit van Itho Daalderop kennen gaat als eerste product omgezet worden naar de nieuwe look van de Itho Daalderop producten. Itho Daalderop kiest ervoor om nog meer herkenbaarheid aan het productengamma mee te geven. Eén van de uitgangspunten van de nieuwe lijn is een mooie balans tussen grijs en wit, wat professioneel en innovatief uiterlijk oogt. Aan de nieuwe look herken je ook dat er voortaan standaard een vochtsensor in de unit is geïntegreerd. 

 

CVE-S met ingebouwde vochtsensor

De nieuwe CVE-units van Itho Daalderop zijn verder verbeterd met deze standaard geïntegreerde vochtsensor in de ventilatie-unit. De vochtsensor in de CVE-S ECO meet zeer nauwkeurig, waardoor de ventilatie-unit nog slimmer wordt. Deze vochtsensor zit ook in de pijp/dakventilator CVD-S ECO. 

 

Ventilatiepakketten 

De CVE-S ECO is ook de basis van het Alles-in-1 ventilatiepakket. De RFT zender in dit pakket wordt vervangen door de RFT-auto zender. In de auto-stand reageert de CVE-S ECO automatisch op sensoren, zoals bijvoorbeeld de geïntegreerde RV-sensor. De capaciteit in dat geval automatisch tussen de laag- en de hoogstand geregeld. 

 

Het Optima- en Optima Inside-pakket veranderen ook qua inhoud. De CVE-S unit wordt de basis van het Optima pakket, aangevuld met een losse RFT CO2-sensor. De RFT-auto bediening gaat uit de Optima-pakketten. Voor Optima Inside houdt dit in dat er een CVE-unit met geïntegreerde CO2- en vochtsensor geleverd wordt. 

 

Extra snoer met stekker 

Alle ventilatiepakketten van Itho Daalderop worden standaard voorzien van een extra snoer met stekker. Dit kan een extra los snoer met eurostekker zijn of een extra los snoer met Perilex stekker, waarmee er voor elke situatie de juiste stekker voorhanden is. 

- Het Alles-in-1 ventilatiepakket is reeds voorzien van een extra snoer
- Optima: de basis van dit pakket is de CVE-S ECO HE met een eurostekker en een extra losse Perilex stekker
- Optima Inside: de basis van dit pakket is de CVE-S ECO HP met een Perilex stekker en een extra losse eurostekker

 

Laat een opmerking achter