Brink klokthermostaat E-bus modulerend t.b.v. Allure 510430 (Klokthermostaten)

Brink klokthermostaat E-bus modulerend t.b.v. Allure 510430 (Klokthermostaten)

Brink klokthermostaat E-bus modulerend t.b.v. Allure 510430

 

Brink klokthermostaat, E-bus (modulerend) t.b.v. Allure V5.0

ALLEEN TOEPASBAAR OP DE ALLURE TOESTELLEN VANAF 2013 MET GRIJZE STRIPS

Bij de Allure luchtverwarmer behoort een standaard klokthermostaat. Het programma is standaard ingesteld, maar kan door de installateur of gebruiker worden gewijzigd. Voor het gebruik verwijzen wij u naar de meegeleverde gebruiksaanwijzing. De Brink klokthermostaat moet apart besteld worden.

Deze thermostaat kan niet uitgewisseld worden door een opentherm thermostaat.

Voor het goed functioneren van het Allure-toestel moet deze worden aangesloten op de Brink modulerende eBus-klokthermostaat. Deze modulerende klokthermostaat wisselt gegevens uit met de besturingsunit van het Allure toestel op basis van eBus communicatie.
De modulerende klokhermostaat zal aan de hand van het verschil tussen de aanwezige temperatuur in een ruimte en de gewenste ingestelde temperatuur een signaal afgeven aan de besturingsunit, die het toestel op het gewenste vermogen laat branden. De besturingsunit geeft ook signalen aan deze klokthermostaat over het functioneren van het toestel, bijvoorbeeld over de mate van modulatie, temperaturen en storingsgegevens. De modulerende klokthermostaat zal de ruimtetemperatuur zo snel mogelijk op de gewenste waarde brengen en houden. Dit is mogelijk, omdat het vermogen van het toestel te moduleren is, wat gunstig is voor het energieverbruik en een hoge mate van comfort geeft.

Voor meer informatie download de pdf

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Captcha

WhatsApp naar 06-24291461

Dit 06 nummer is alleen voor WhatsApp. Zeker weten of het op voorraad is stuur ons dan een WhatsApp. Een E-mail sturen kan ook naar info@installatieproducten.nl.

Qshops keurmerk

U kunt bij ons veilig online winkelen. Qshops is een erkend keurmerk dat voldoet aan de Europese wet- en regelgeving. Klik hier voor ons certificaat.

  • Merk: Brink
  • Model: 510430
  • Beschikbaarheid: E-mail voor voorraadstatus
Brink technische informatie

  • €261,20
  • Excl. BTW: €215,87

Tags: brink, klokthermostaat, e-bus, modulerend, t.b.v., allure, 510430, klokthermostaten