Honeywell Chronotherm touch aan/uit touchscreen TH8200G1004 (Klokthermostaten)

Honeywell Chronotherm touch aan/uit touchscreen TH8200G1004 (Klokthermostaten)

Honeywell Chronotherm touch aan/uit touchscreen TH8200G1004

 

Klokthermostaat aan/uit 24V Chronotherm Touch

Eenvoudig qua comfort

De Chronotherm Touch is geheel instelbaar volgens uw persoonlijke lifestyle. Met het 7-daagse weekprogramma is uw comfort altijd optimaal op uw ritme afgesteld. Elke dag van de week is tot 6 perioden per dag naar wens instelbaar. Handig is de overwerktimer en de mogelijkheid om een vrije dag, vakantie of wisseldienst te programmeren. Gewoon vanuit uw luie stoel. Want de Chronotherm Touch kan eenvoudig van de grondplaat worden geklikt en in de hand worden ingesteld.

Eenvoudig qua gebruik

De eenvoudige bediening van de Chronotherm Touch is na uitgebreid onderzoek tot stand gekomen. De gebruiksvriendelijke touch screen bediening maakt het instellen van de verwarming nu nog makkelijker. Bij iedere toetsindruk wordt het overzichtelijke scherm blauw verlicht voor een extra duidelijke weergave. Daarbij krijgt u met de Nederlandse tekstregel op het scherm direct een terugkoppeling van de door u gemaakte keuzes.

Eenvoudig qua design

De Chronotherm Touch is bijzonder compact. Het strak vormgegeven uiterlijk past perfect in ieder interieur en blinkt uit in vorm én functie. Kortom, een mooi en modern comfortproduct dat energiezuinig en eenvoudig te bedienen is. Met vijf jaar volledige garantie!

 

KENMERKEN

 

Aantal perioden per dag instelbaar

6

Batterijen

2 AA alkaline batterijen (penlite)

Displayverlichting

Ja

Instelbaar per dag

Tot 6 perioden per dag

Los van de muur te bedienen

Ja

Temperatuur instelbereik

4,5 - 32 graden Celcius

Uitbreidbaar

Optionele telefunctie voor inschakelen van de thermostaat per telefoon (CT241), buitentemperatuuropnemer voor uitlezing buitentemperatuur (F42010971) en externe temperatuuropnemer voor meting in een ander vertrek (F42010972).

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Captcha

WhatsApp naar 06-24291461

Dit 06 nummer is alleen voor WhatsApp. Zeker weten of het op voorraad is stuur ons dan een WhatsApp. Een E-mail sturen kan ook naar info@installatieproducten.nl.

Qshops keurmerk

U kunt bij ons veilig online winkelen. Qshops is een erkend keurmerk dat voldoet aan de Europese wet- en regelgeving. Klik hier voor ons certificaat.

  • Merk: Honeywell
  • Model: TH8200G1004
  • Beschikbaarheid: E-mail voor voorraadstatus
Honeywell Touch brochure

Honeywell Touch handleiding

  • €169,09
  • Excl. BTW: €139,74

Tags: honeywell, chronotherm, touch, aan/uit, touchscreen, th8200g1004, klokthermostaten