Honeywell Chronotherm Wireless aan/uit CMT927A1019 (Draadloze thermostaten)

Honeywell Chronotherm Wireless aan/uit CMT927A1019 (Draadloze thermostaten)

Honeywell Chronotherm Wireless aan/uit CMT927A1019

In talloze situaties komt een draadloze thermostaat goed van pas!

De Honeywell Chronotherm Wireless (CMT927A1019) is een zelfdenkende, draadloze aan/uit klokthermostaat die geschikt is voor elk cv-toestel. Door het uitgebreide 7-daagse klokprogramma kan voor de hele week een verwarmingsprogramma worden ingesteld. Zo hoeft men nooit meer wakker te worden in een koud huis, of energie te verspillen omdat iemand vergeet 's nachts de verwarming uit te zetten. Indien gewenst kan elke dag afzonderlijk worden geprogrammeerd. Maar wanneer veel dagen dezelfde instelling hebben, kan snel en eenvoudig de instelling worden gekopieerd naar andere dagen voor optimaal gebruikersgemak.

De Chronotherm heeft een zelflerende aanwarming, en geeft de zekerheid dat op het gewenste tijdstip de juiste temperatuur al is bereikt. Wanneer de nachten kouder worden houdt de Chronotherm hier rekening mee, en zal de verwarming 's morgens iets eerder aanzetten. Eenmaal geprogrammeerd regelt de Chronotherm het allemaal zelf. Ook de aanpassing van zomer- en wintertijd gebeurt volledig automatisch. Afwijken van het programma is geen enkel probleem, of het nu gaat om vakantie, een vrije dag of als het op een avond eens wat later wordt. Met een druk op de knop wordt het verwarmingsprogramma tijdelijk aangepast aan de situatie.

Met vakantie en vrije dagen kan met een druk op de knop een ander programma worden ingesteld. Met de timerknop kan voor een bepaalde tijd een temperatuur worden ingesteld - erg handig voor wanneer een feestje thuis wat langer duurt.

 

KENMERKEN

 

Aantal perioden per dag instelbaar

6

Batterijen

Werkt op twee AA-batterijen (penlite).

Displayverlichting

Ja

Instelbaar per dag

Tot zes perioden per dag

Los van de muur te bedienen

Ja

Temperatuur instelbereik

5 - 35 graden Celcius

Uitbreidbaar

Nee

 

Technisch
AansluitingenDraadloos

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Captcha

WhatsApp naar 06-24291461

Dit 06 nummer is alleen voor WhatsApp. Zeker weten of het op voorraad is stuur ons dan een WhatsApp. Een E-mail sturen kan ook naar info@installatieproducten.nl.

Qshops keurmerk

U kunt bij ons veilig online winkelen. Qshops is een erkend keurmerk dat voldoet aan de Europese wet- en regelgeving. Klik hier voor ons certificaat.

  • Merk: Honeywell
  • Model: cmt927a1019
  • Beschikbaarheid: E-mail voor voorraadstatus
Honeywell Chronotherm handleiding

Honeywell Chronotherm brochure

  • €256,19
  • Excl. BTW: €211,73

Tags: honeywell, chronotherm, wireless, aan/uit, cmt927a1019, draadloze, thermostaten