Honeywell Chronotherm Wireless Modulation CMT957M1011 (Draadloze thermostaten)

Honeywell Chronotherm Wireless Modulation CMT957M1011 (Draadloze thermostaten)

Honeywell Chronotherm Wireless Modulation CMT957M1011

 

In talloze situaties komt een draadloze thermostaat goed van pas! Nu is er ook een draadloze klokthermostaat speciaal voor met OpenTherm modulerende ketels.

De Honeywell Chronotherm Wireless Modulation (CMT957M1011) klokthermostaat is speciaal ontworpen voor gebruik bij met OpenTherm modulerende cv-toestellen. Via het OpenTherm-protocol informeert de Chronotherm Modulation het verwarmingstoestel over de warmtebehoefte van de ketel. Op basis daarvan wordt het vermogen van het cv-toestel aangepast. Op deze manier wordt een optimale warmtetoevoer gecombineerd met een zo laag mogelijk energieverbruik.

Door het uitgebreide 7-daagse klokprogramma kan voor de hele week een verwarmingsprogramma worden ingesteld. Zo hoeft men nooit meer wakker te worden in een koud huis, of energie te verspillen omdat iemand vergeet 's nachts de verwarming uit te zetten. Indien gewenst kan elke dag afzonderlijk worden geprogrammeerd. Maar wanneer veel dagen dezelfde instelling hebben, kan snel en eenvoudig de instelling worden gekopieerd naar andere dagen voor optimaal gebruikersgemak.

De Chronotherm Modulation heeft een zelflerende aanwarming, en geeft de zekerheid dat op het gewenste tijdstip de juiste temperatuur al is bereikt. Wanneer de nachten kouder worden houdt de Chronotherm hier rekening mee, en zal de verwarming 's morgens iets eerder aanzetten. Eenmaal geprogrammeerd regelt de Chronotherm het allemaal zelf. Ook de aanpassing van zomer- en wintertijd gebeurt volledig automatisch. Afwijken van het programma is geen enkel probleem, of het nu gaat om vakantie, een vrije dag of als het op een avond eens wat later wordt. Met een druk op de knop wordt het verwarmingsprogramma tijdelijk aangepast aan de situatie.

Met de Chronotherm Wireless Modulation kunnen ook met OpenTherm modulerende cv-toestellen optimaal worden aangestuurd met een handige, draadloze klokthermostaat.

 

KENMERKEN

Aantal perioden per dag instelbaar

6

Batterijen

Werkt op twee AA-batterijen (penlite)

Displayverlichting

Ja

Instelbaar per dag

U kunt een programma instellen voor de automatische regeling van uw verwarming

Los van de muur te bedienen

Ja

Temperatuur instelbereik

5 - 35 graden Celcius

Uitbreidbaar

Nee

 

Technisch
AansluitingenDraadloos

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Captcha

WhatsApp naar 06-24291461

Dit 06 nummer is alleen voor WhatsApp. Zeker weten of het op voorraad is stuur ons dan een WhatsApp. Een E-mail sturen kan ook naar info@installatieproducten.nl.

Qshops keurmerk

U kunt bij ons veilig online winkelen. Qshops is een erkend keurmerk dat voldoet aan de Europese wet- en regelgeving. Klik hier voor ons certificaat.

  • Merk: Honeywell
  • Model: cmt957m1011
  • Beschikbaarheid: E-mail voor voorraadstatus
Honeywell Chronotherm handleiding

Honeywell Chronotherm brochure

  • €257,40
  • Excl. BTW: €212,73

Tags: honeywell, chronotherm, wireless, modulation, cmt957m1011, draadloze, thermostaten