Honeywell draadloze zoneregelaar HCE80-NL (Toebehoren thermostaat)

Honeywell draadloze zoneregelaar HCE80-NL (Toebehoren thermostaat)

Honeywell draadloze zoneregelaar HCE80-NL

Dit draadloze regelsysteem kan niet alleen de verschillende vertrekken van de woning individueel verwarmen, maar is daarnaast ook geschikt voor koeling. 

 

Met het HCE80 zoneregelesysteem biedt Honeywell een innovatief draadloos regelsysteem voor individuele ruimteregeling. Door middel van draadloze temperatuurvoelers maakt HCE80 het mogelijk de verwarming en koeling in bijvoorbeeld woonkamer, keuken, slaapkamer, kantoor of hobbyruimte afzonderlijk en energiebesparend te regelen.

Door iedere ruimte te voorzien van een instelbare temperatuurvoeler die voor dat vertrek de temperatuur regelt, wordt het wooncomfort verhoogd. Terwijl er niet meer energie verbruikt wordt dan waar dat echt nodig is.

 

In de standaardconfiguratie kunnen 5 vertrekken of zones apart worden geregeld. Het maximum aantal regelbare zones kan worden uitgebreid naar 8 met uitbreidingsmodule HCS80. Geschikt voor vloerverwarming, maar ook kamers met radiatoren kunnen met dit systeem worden meegeregeld. Als regelaar in de verschillende zones kan worden gekozen voor een eenvoudige thermostaat (HCW82) of een programmeerbare klokthermostaat (CMS927 of CM67z, afhankelijk van de installatie).

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Captcha

WhatsApp naar 06-24291461

Dit 06 nummer is alleen voor WhatsApp. Zeker weten of het op voorraad is stuur ons dan een WhatsApp. Een E-mail sturen kan ook naar info@installatieproducten.nl.

Qshops keurmerk

U kunt bij ons veilig online winkelen. Qshops is een erkend keurmerk dat voldoet aan de Europese wet- en regelgeving. Klik hier voor ons certificaat.

  • Merk: Honeywell
  • Model: hce80-nl
  • Beschikbaarheid: E-mail voor voorraadstatus
  • €359,78
  • Excl. BTW: €297,34

Tags: honeywell, draadloze, zoneregelaar, hce80-nl, toebehoren, thermostaat