Honeywell klokthermostaat modulation CMT937 cmt937m1003 (Klokthermostaten)

Honeywell klokthermostaat modulation CMT937 cmt937m1003 (Klokthermostaten)

Honeywell klokthermostaat modulation CMT937 cmt937m1003

 

Door het uitgebreide 7-daagse klokprogramma kan voor de hele week een verwarmingsprogramma worden ingesteld. Zo hoeft u nooit meer wakker te worden in een koud huis, of energie te verspillen omdat iemand vergeet 's nachts de verwarming uit te zetten. Indien gewenst kan elke dag afzonderlijk worden geprogrammeerd. Maar wanneer veel dagen dezelfde instelling hebben, kan snel en eenvoudig de instelling worden gekopieerd naar andere dagen voor optimaal gebruikersgemak.

De Chronotherm heeft een zelflerende aanwarming, en geeft de zekerheid dat op het gewenste tijdstip de juiste temperatuur al is bereikt. Wanneer de nachten kouder worden houdt deze thermostaat hier rekening mee, en zal de verwarming 's morgens iets eerder aanzetten. Ook met de zomertijd en wintertijd hoeft geen rekening te worden houden, want op de juiste dag verzet de Chronotherm de klok helemaal automatisch.

Met vakantie en vrije dagen kan met een druk op de knop een ander programma worden ingesteld. Met de timerknop kan voor een bepaalde tijd een temperatuur instellen - erg handig voor wanneer een feestje thuis wat langer duurt.

 

KENMERKEN

 

Aantal perioden per dag instelbaar

6

Batterijen

Werkt op 2 AA-batterijen (penlite)

Displayverlichting

J

Instelbaar per dag

Tot 6 perioden per dag programmeerbaar 7 dagen per week

Los van de muur te bedienen

Nee

Temperatuur instelbereik

5 - 35 graden Celcius

Uitbreidbaar

Optionele externe temperatuurmeter voor meting in een ander vertrek (F42010972), telefunctie voor bediening per telefoon (CT241) en buitentemperatuurmeter voor uitlezing buitentemperatuur (F42010971).

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Captcha

WhatsApp naar 06-24291461

Dit 06 nummer is alleen voor WhatsApp. Zeker weten of het op voorraad is stuur ons dan een WhatsApp. Een E-mail sturen kan ook naar info@installatieproducten.nl.

Qshops keurmerk

U kunt bij ons veilig online winkelen. Qshops is een erkend keurmerk dat voldoet aan de Europese wet- en regelgeving. Klik hier voor ons certificaat.

  • Merk: Honeywell
  • Model: cmt937m1003
  • Beschikbaarheid: E-mail voor voorraadstatus
Honeywell Chronotherm brochure

Honeywell Chronotherm handleiding

  • €180,77
  • Excl. BTW: €149,40

Tags: honeywell, klokthermostaat, modulation, cmt937, cmt937m1003, klokthermostaten