Honeywell Round Connected Modulation met internet-gateway Y87C2004 (Draadloze thermostaten)

Honeywell Round Connected Modulation met internet-gateway Y87C2004 (Draadloze thermostaten)

Honeywell Round Connected Modulation met internet-gateway Y87C2004

 

Round Connected Modulation

Zijn optimaal en intelligent stoken net zo belangrijk is als eenvoudige bediening - zelfs wanneer u niet thuis bent? Dan is de Round Connected Modulation (Y87C2004) de beste keuze. Via het OpenTherm® protocol wordt de brander capaciteit continu aan de actuele warmtebehoefte aangepast. Hierdoor ontstaat een zeer nauwkeurige, energiezuinige comfortregeling die op afstand aan te passen is.

 

Zeer nauwkeurig

De Honeywell Round Connected Modulation is een digitale kamerthermostaat die voortdurend de brander capaciteit van het cv-toestel aanpast aan de actuele warmtebehoefte. Hierdoor is een zeer nauwkeurige regeling van de ruimtetemperatuur mogelijk. In het uitleesvenster zijn, naast de actuele ruimtetemperatuur, gegevens beschikbaar over de werking van het cv-toestel, zoals de brander status en storingsmelding.  De Round Connected Modulation werkt zonder batterijen. De voeding wordt verzorgd door de OpenTherm®-communicatie verbinding tussen het cv-toestel en de thermostaat. Dankzij de Internet-gateway kan hij ook bediend worden worden met de mobiele Total Connect Comfort-app.

 

Vernieuwd

De Round Connected Modulation behoort tot het nieuwe Round-portfolio van Honeywell. Deze vernieuwde thermostaten sluiten nu nog beter aan bij de nieuwe generatie cv-toestellen. Nieuw is het verlichte en vergrote display voor optimale uitleesbaarheid. Doordat de thermostaat op de oude grondplaat gemonteerd kan worden, kan deze gewoon blijven hangen.

 

Get Connected!

De nieuwe Round Connected Modulation is via smartphone en tablet te bedienen en te programmeren met de gebruiksvriendelijke Total Connect Comfort-app (iOS en Android). Zo houd je - ook als je niet thuis bent – altijd de controle over wanneer en hoe het huis verwarmd wordt. Dankzij Round Connected is het mogelijk energiezuiniger te stoken en kan een huishouden gemiddeld 22 procent per jaar aan energie besparen.

 

KENMERKEN

Aantal perioden per dag instelbaar

6 (via de Total Connect Comfort-app)

Batterijen

Werkt zonder batterijen

Displayverlichting

Ja

Instelbaar per dag

Ja, via de Total Connect Comfort-app

Los van de muur te bedienen

Ja, via de Total Connect Comfort-app

Temperatuur instelbereik

5 - 35 graden Celcius

Uitbreidbaar

Nee

Aanvullende omschrijving

Storingscode van cv-toestel wordt in display getoond

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Captcha

WhatsApp naar 06-24291461

Dit 06 nummer is alleen voor WhatsApp. Zeker weten of het op voorraad is stuur ons dan een WhatsApp. Een E-mail sturen kan ook naar info@installatieproducten.nl.

Qshops keurmerk

U kunt bij ons veilig online winkelen. Qshops is een erkend keurmerk dat voldoet aan de Europese wet- en regelgeving. Klik hier voor ons certificaat.

  • Merk: Honeywell
  • Model: Y87C2004
  • Beschikbaarheid: E-mail voor voorraadstatus
Honeywell internet connect brochure

Honeywell Round brochure

Honeywell Modulation installatiehandleiding

  • €155,95
  • Excl. BTW: €128,88

Tags: honeywell, round, connected, modulation, met, internet-gateway, y87c2004, slimme, thermostaten draadloze