Honeywell Round Connected Wireless On/Off met internet-gateway Y87RFC2032 (Draadloze thermostaten)

Honeywell Round Connected Wireless On/Off met internet-gateway Y87RFC2032 (Draadloze thermostaten)

Honeywell Round Connected Wireless On/Off met internet-gateway Y87RFC2032

 

Round Connected Wireless On/Off

De Round Connected Wireless On/Off Y87RFC2032 is een pakket en bestaat uit een Round Wireless, een Wireless On/Off module en een Internet-gateway. De thermostaat is draadloos en kan dus op elke gewenste plek in uw huis worden gemonteerd. Ideaal als de huidige locatie van de thermostaat niet geschikt is, bijvoorbeeld tegenover een groot raam, naast een deur of vlakbij de een radiator. De thermostaat is gemakkelijk te monteren en zeer betrouwbaar. Dankzij de mobiele Total Connect Comfort-app is de thermostaat te bedienen waar u ook bent.

Direct te gebruiken

Dankzij de beproefde en betrouwbare draadloze communicatie kan de beste plaats voor de thermostaat door installateur en bewoner worden gekozen. Bij het cv-toestel of de stadsverwarming wordt de ontvanger - Wireless On/Off module – geplaatst. Dankzij de Internet-gateway is de thermostaat te verbinden met de Total Connect Comfort-app. En omdat de Round Connected Wireless On/Of componenten al zijn toegewezen, is deze direct gereed om te gebruiken.

Vernieuwd

Bij de vernieuwde Round Wireless zijn alle kwaliteiten behouden gebleven. Deze innovatieve thermostaat sluit nu nog beter aan bij de nieuwe generatie cv-toestellen. Hij past op de bestaande grondplaat, zodat deze bij vervanging kan blijven hangen. Nieuw is het verlichte en vergrote display voor optimale uitleesbaarheid. De nieuwe Round Connected is nog net zo betrouwbaar als u gewend bent maar nog eenvoudiger in gebruik. Door verbinding met de handige Total Connect Comfort-app voor smartphone of tablet is hij nu ook te programmeren en zowel vanuit uw luie stoel als onderweg te bedienen.

Get Connected!

De nieuwe Round Connected Wireless On/Off is via smartphone en tablet te bedienen en te programmeren via de gebruiksvriendelijke Total Connect Comfort-app (iOS en Android). Zo houdt u - ook als u niet thuis bent – altijd de controle over wanneer en hoe het huis verwarmd wordt. Naast de mogelijkheid om de temperatuur op afstand te regelen en te programmeren, bevat de app ook eenvoudige sneltoetsen. Met ‘BESPARING ECO’, ‘VERWARMING UIT’ of ‘AFWEZIG’ kunt u de verwarming eenvoudig aanpassen. Dankzij de instelmogelijkheden kan tot wel 22 procent* worden bespaard op de energierekening.

 

KENMERKEN

Aantal perioden per dag instelbaar

6 (via de mobiele Total Connect Comfort-app)

Batterijen

Thermostaat werkt op 2 AA-batterijen

Displayverlichting

Ja

Instelbaar per dag

Ja, via de Total Connect Comfort-app

Los van de muur te bedienen

Ja, en via de mobiele Total Connect Comfort-app

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Captcha

WhatsApp naar 06-24291461

Dit 06 nummer is alleen voor WhatsApp. Zeker weten of het op voorraad is stuur ons dan een WhatsApp. Een E-mail sturen kan ook naar info@installatieproducten.nl.

Qshops keurmerk

U kunt bij ons veilig online winkelen. Qshops is een erkend keurmerk dat voldoet aan de Europese wet- en regelgeving. Klik hier voor ons certificaat.

  • Merk: Honeywell
  • Model: Y87RFC2032
  • Beschikbaarheid: E-mail voor voorraadstatus
Honeywell Wireless installatiehandleiding

Honeywell internet connect brochure

Honeywell Round brochure

Honeywell Round Wireless gebruikershandleiding

  • €178,68
  • Excl. BTW: €147,67

Tags: round, connected, wireless, on/off, met, internet-gateway, y87rfc2032, draadloze, thermostaten, honeywell