Remeha iSense klokthermostaat S101679 (Opentherm)

Remeha iSense klokthermostaat S101679 (Opentherm)

Remeha iSense klokthermostaat S101679

 

De iSense is een kwalitatief hoogstaande thermostaat/weersafhankelijke regelaar met een uitermate gebruiksvriendelijk, maar bovenal intuïtief gebruik.

 

Gebruiksvriendelijk
Het intuïtieve karakter van de Remeha iSense zit in de gebruiksvriendelijke bediening en de overzichtelijke menustructuur. Met slechts twee drukknoppen en een draai/drukknop kunt u snel en makkelijk bekend raken met de mogelijkheden van de iSense.


Overzichtelijk
Het grote scherm met een blauw backlight zorgt voor een duidelijk en overzichtelijk beeld van de actuele situatie. Ook tijdens het instellen van de iSense biedt het grote display rust en overzicht. Het grafische gedeelte van het display maakt het mogelijk dat er duidelijke teksten weergegeven kunnen worden, hetgeen resulteert in een snelle gewenning met het toestel en een makkelijke bedieningswijze. Tevens is het instellen, uitlezen en veranderen van klokprogramma’s bijzonder overzichtelijk geworden. U kunt met de iSense het complete klokprogramma van een dag in één keer bekijken.


Duidelijkheid
De iSense is uitgebreid met zogenaamde hulpteksten. Deze hulpteksten kunnen op verschillende plaatsen in het menu worden ‘aangesproken’. Waar nodig zal de iSense boven één van de druktoetsen het woord ‘uitleg’ weergeven. Kiest u voor deze optie dan volgt er een korte uitleg over de functie die u wilt/kunt instellen.


Remeha iSense en Remeha Calenta: de ideale combinatie!
De Remeha iSense en de Remeha Calenta vormen samen dé ideale combinatie. Niet alleen beschikken ze beide over een groot en duidelijk LCD-scherm met blauw backlight, maar ketel en regelaar communiceren ook daadwerkelijk met elkaar. Dit maakt het mogelijk om vanuit de woonkamer meldingen en informatie af te lezen van de Remeha iSense, bijvoorbeeld dat er water bijgevuld moet worden. Zo maakt Remeha het wel heel gemakkelijk! Wilt u de iSense als weersafhankelijke regelaar gebruiken, dan is het ook nog mogelijk om deze te integreren ín de Calenta, zodat ketel en regelaar één fraai geheel vormen.

*De Remeha Avanta CW3, CW4 en CW5 hebben geen buitenvoeleraansluiting, voor weersafhankelijk regelen is bij deze toestellen een gateway nodig.

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Captcha

WhatsApp naar 06-24291461

Dit 06 nummer is alleen voor WhatsApp. Zeker weten of het op voorraad is stuur ons dan een WhatsApp. Een E-mail sturen kan ook naar info@installatieproducten.nl.

Qshops keurmerk

U kunt bij ons veilig online winkelen. Qshops is een erkend keurmerk dat voldoet aan de Europese wet- en regelgeving. Klik hier voor ons certificaat.

  • Merk: Remeha
  • Model: S101679
  • Beschikbaarheid: E-mail voor voorraadstatus
Brochure Remeha iSense

  • €167,00
  • Excl. BTW: €138,02

Tags: remeha, isense, klokthermostaat, s101679, opentherm