Veilig winkelen

 

Onze webwinkel is beveiligd met een beveiligingscertificaat. Een SSL-certificaat levert veiligheid voor uw persoonsgegevens. Door dit certificaat hoeft u niet bang te zijn dat er van u gevoelige gegevens op straat komen te liggen.

 

 

KEURMERK

 

Qshops

 

Het internet is niet meer weg te denken in ons leven, jong en oud maakt gebruik van de vele mogelijkheden. De afgelopen jaren zijn aankopen via internet gigantisch toegenomen. Ondanks deze positieve ontwikkeling is er nog steeds weinig vertrouwen bij de consument om aankopen via het internet te doen. Er zijn immers nog steeds onbetrouwbare bedrijven die niet correct handelen. Qshops keurmerk is een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen, controleert en certificeert. Wij als webwinkel zijn hierbij aangesloten om onze klanten meer veiligheid te bieden.

 

Consumenten hebben hierdoor meer zekerheid om veilig aankopen te doen bij de aangesloten bedrijven. Zij zijn te herkennen aan het keurmerk dat op de betreffende site wordt gevoerd. Alle bij Qshops keurmerk aangesloten bedrijven committeren zich inhoudelijk aan de voorwaarden en handelen volgens de gedragscode.